Til hovedret buffeten hører der valgfri kød, kartofler og sovs til.
2 slags kartofler
Flødestuvede, krydderstegte, kroketter, røsti, pomfritter, hvide, brune
Sovs:
Brun, bearnaise, rødvin, asparges, champignon, persille, hvidvin, smør
3 slags kød:
Kyllingebryst m bacon, ben, honningmarineret skinkesteg, mexico marineret svinekam,
oksefilet, kalkunbryst, flæskesteg, kalvesteg, hamburgerryg
Kokkens 2 forskellige salater
Salatbar med stort udvalg
Hovedret fad serveret - vælg 1 menu
Flæskesteg m/ hvide, brune og franske kartofler, sovs, rødkål, asier
Kalvesteg m/ hvide, brune og franske kartofler, sovs, waldorfsalat, tyttebær, asier
Oksefilet m/ krydderstegte og franske kartofler, sovs, grønne bønner, glaserede perleløg, tyttebær
Hamburgerryg m/ hvide kartofler, grønsager, asparges sauce
Oksemørbrad m/ krydderstegte kartofler, rødvinssauce, broccolisalat, ovnstegte grønsager
( + 30 kr pr kv )