Hovedretter

 
Til hovedret buffeten hører der valgfri kød, kartofler og sovs til.
 

2 slags kartofler
Flødestuvede, krydderstegte, kroketter, røsti, pomfritter, hvide, brune

Sovs:
Brun, bearnaise, rødvin, asparges, champignon, persille, hvidvin, smør
 
3 slags kød:
Kyllingebryst m bacon, ben, honningmarineret skinkesteg, mexico marineret svinekam,
oksefilet, kalkunbryst, flæskesteg, kalvesteg, hamburgerryg

Kokkens 2 forskellige salater 

Salatbar med stort udvalg


 
 
 
Hovedret fad serveret - vælg 1 menu
 
Flæskesteg m/ hvide, brune og franske kartofler, sovs, rødkål, asier

Kalvesteg m/ hvide, brune og franske kartofler, sovs, waldorfsalat, tyttebær, asier

Oksefilet m/ krydderstegte og franske kartofler, sovs, grønne bønner, glaserede perleløg, tyttebær

Hamburgerryg m/ hvide kartofler, grønsager, asparges sauce 

Oksemørbrad m/ krydderstegte kartofler, rødvinssauce, broccolisalat, ovnstegte grønsager 
( + 30 kr pr kv )
 
 
Lamborg Festlokaler  | lene@lamborghus.dk